Veckans boktips: Små mekaniska mirakel av Lissa Evans

Små medkaniska mirakel.

Tioårige Peters sommarlov kunde inte ha börjat värre. Dels är han nyinflyttad i den trista hålan Beeton, staden där hans pappa en gång växte upp, och dessutom känner han ingen. Men snart börjar ett spännande äventyr. Peter börjar nämligen leta efter sin gammelfarbror Tonys försvunna verkstad, och för att kunna hitta den måste han lösa en massa knepiga gåtor och magiska ledtrådar…

 

Jenny Funestad

Tioårige Peters sommarlov kunde inte ha börjat värre. Dels är han nyinflyttad i den trista hålan Beeton, staden där hans pappa en gång växte upp, och dessutom känner han ingen. Men snart börjar ett spännande äventyr. Peter börjar nämligen leta efter sin gammelfarbror Tonys försvunna verkstad, och för att kunna hitta den måste han lösa en massa knepiga gåtor och magiska ledtrådar…

 

Jenny Funestad