Veckans boktips: De svarta liljorna

En bild på boken och en bild på författaren. På bokens framsida är det en stor vulkan som det flyger fåglar framför och en mörk stad. Författarna står tillsammans Linda står med armarna i kors och tittar i kameran. Hon hår ner till axlanar och ett litet halsband. Andreas har hår som ligger bakåt. Han tittar åt sidan. Han har jeansjacka och en väska över axeln.

Bild: Rabén och sjögren/Göran Segerholm

Andra delen om landet Verdisia tar vid precis där första delen slutade. Lika spännande och skräckfylld. Anton och Elsie lyckas hitta en hemlig tunnel som leder till dödsriket Verdisia. De dras genast in i motståndskampen. Den onde härskaren Patak måste störtas! Men ensam misstänker Anton att det finns en förrädare hos motståndsvännerna. Vem kan han lita på?

 

De svarta liljorna av Andreas Kundler och Lisa Linde

 

För dig mellan 9 och 12 år. Läs, rys och få gåshud på armarna.

 

/Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek