Veckans boktips 41

Malva i stallet

av Malin Eriksson och Lisa Säfve Chatem

 

Malva leker ensam på gården. När Myra och Casper som retas kommer går hon iväg till stallet. I stallet får hon hjälpa Cam att rykta och fläta hästen Sol. Malva har roligt och glömmer bort tiden. Hon hör inte att pappa ringer på mobilen. När hon ser det får hon ont i magen. Tänk om pappa blir arg på henne?
Tredje boken om Malva.

 

Olika förlag

ISBN 9789187413063

Börja läsa/Lätt att läsa

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

 

Malva i stallet

av Malin Eriksson och Lisa Säfve Chatem

 

Malva leker ensam på gården. När Myra och Casper som retas kommer går hon iväg till stallet. I stallet får hon hjälpa Cam att rykta och fläta hästen Sol. Malva har roligt och glömmer bort tiden. Hon hör inte att pappa ringer på mobilen. När hon ser det får hon ont i magen. Tänk om pappa blir arg på henne?
Tredje boken om Malva.

 

Olika förlag

ISBN 9789187413063

Börja läsa/Lätt att läsa

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga