Veckans boktips – Brorsan är kung!

Den här boken handlar om Måns, som är elva år och bor i Malmö över sommarlovet för att hans mamma ska jobba med att spela in röster till tecknad film. Måns skejtar och provar att göra det i Folkets park, och lär på så vis känna Mikkel, som utmanar Måns att göra skateboardtricks. Först tycker Måns att Mikkel verkar livsfarlig med alla sina tatueringar, men de blir bästa kompisar och gör allt ihop.

 

Men så får Mikkel för sig att Måns har ljugit för honom och vill inte ha med Måns att göra.  Hur gör man då?

 

Brorsan är kung! är rolig, lite sorglig och riktigt, riktigt bra!

 

Brorsan är kung av Jenny Jägerfeld

 

Boken utspelar sig i Malmö och passar dig som är 10-13 år.

 

Tips av Sofie Herner, Lindängenbiblioteket.

Den här boken handlar om Måns, som är elva år och bor i Malmö över sommarlovet för att hans mamma ska jobba med att spela in röster till tecknad film. Måns skejtar och provar att göra det i Folkets park, och lär på så vis känna Mikkel, som utmanar Måns att göra skateboardtricks. Först tycker Måns att Mikkel verkar livsfarlig med alla sina tatueringar, men de blir bästa kompisar och gör allt ihop.

Men så får Mikkel för sig att Måns har ljugit för honom och vill inte ha med Måns att göra.  Hur gör man då?

Brorsan är kung! är rolig, lite sorglig och riktigt, riktigt bra!

Brorsan är kung av Jenny Jägerfeld

Boken utspelar sig i Malmö och passar dig som är 10-13 år.

Tips av Sofie Herner, Lindängenbiblioteket.