Hundar hotas av falsk hundbajs

Mer hundbajs på gatorna

Från hela landet kommer rapporter om att det finns ovanligt mycket hundbajs på gatorna i vår. Många människor är arga på slarviga hundägare och det är precis vad den hemliga organisationen Anti-Canis vill att de ska vara.

 

Människor som tillhör Anti-Canis är övertygade om att hundar används som spioner åt utomjordingar som vill ta makten över vårt land och hela Europa. De säger sig ha bevis på att alla hundar får in små chipp i kroppen när de vaccineras mot valpsjuka. Chippen kan ta upp ljud och spela in filmer genom hundarnas ögon.

 

Därför arbetar Anti-Canis för att få folk i Sverige att bli motståndare till hundar. De hoppas att allt hundbajs ska göra människor så arga att regeringen tvingas förbjuda hundar helt i Sverige. Medlemmar i Anti-Canis placerar därför ut falska hundlortar på strategiska ställen där många människor rör sig. På en del hundbajs ser man direkt att de är gjorda av plast, men andra är skickligt skulpterade i mjukt material. Somliga konstgjorda hundlortar luktar till och med skit eftersom de är sprayade med svavelväte.

Klicka här om du vill du se fler bilder på falsk hundbajs

Den här våren finns det
ovanligt mycket hundbajs på gatorna.
Det gör många upprörda
på hundarnas ägare. 

 

Men det är inte riktigt hundbajs.
Det är falskt hundbajs som
en grupp som heter Anti-Canis har lagt dit. 

 

Anti-Canis är en grupp
som är emot hundar.
De tror att hundar finns för att
spionera på människor.
De tror att hundarna styrs av utomjordingar.

 

Det är därför Anti-Canis
lägger ut falskt hundbajs.
Då blir människor arga på hundägare
och då kommer fler människor
att vilja förbjuda hundar. 

Klicka här om du vill se fler bilder på falskt hundbajs!