Än finns det chans att vinna!

 

Jobbar din klass med Reporterskolan? Då är det dags att skicka in vårens sista material till Minibladet. Vårterminens tävlingar stängs snart, men det finns fortfarande chans att ta hem den stora prispengen.

 

Nu är vi redan i mitten på maj och vårterminen närmar sig sitt slut. Redaktionen har fått in fantastiska bidrag från Minireportrar runt om i hela Sverige. Men det finns fortfarande tid kvar att skicka in bidrag för att vara med i vårens tävlingar gällande bästa läsarbild, bästa reportage och bästa förslag i källkritikuppdraget.

 

MiniBladets jury tittar på vårens bidrag redan nu men kommer att välja ut slutgiltiga vinnare några veckor innan sommarlovet börjar. Juryn kommer att utlysa tre vinnarbidrag var i våra sex olika regioner. Prispengen går till hela klassen och om en klass tar hem vinsten för alla tre kategorier blir det hela 3500 kronor till klasskassan.

 

Så kom igen nu i slutspurten och skicka in bilder, reportage och källkritikbidrag! Än finns det tid! Gå in och läs mer under fliken Reporterskolan.

Illustrerad Mino som håller i penna.
Glöm inte att skicka in era bidrag!

2019-05-11

Fler Tips!