Reporterskola

Sydsvenskan: Filmtips: The Tomorrow War 

Chris Pratt har huvudrollen i filmen. Foto: Amazon Studios

Abdullah Asif Phanivong har sett filmen The Tomorrow War som handlar om att utomjordingar tar över jorden i framtiden. Han tyckte att filmen var så bra att han tipsade sin släkt i Göteborg.

 

 

Filmen är känd i många platser i Göteborg, bara för en pojke som heter Abdullah Asif Phanivong. Hur den blev känd i Göteborg av bara en pojke?

 

 

Han skulle till träningen och såg en skylt om filmen. Han berättade för sina föräldrar om filmen och sedan bjöd hans familj deras släkting från Göteborg att köra till Malmö.

 

 

Släktingen sa att filmen var väldigt bra och började att sprida den till sina vänner, och de spred den sedan till sina vänner och så vidare.

 

 

The Tomorrow War är en film om folk som kommer från framtiden och varnar om att deras fiende inte är människor.

 

 

De behöver hjälp med kriget och då behöver de ta folk från förr och förbereda dem inför kriget och då åker dom till framtiden. De skulle ramla tre meter från golvet men det blev ett fel och de ramlade från himlen.

 

 

Om ni inte har kollat på filmen så rekommenderar jag att ni kollar på den. Jag själv tyckte att filmen var riktig bra. Kriget och berättelsen var bra.

 

 

Det här är en av de bästa filmerna jag har kollat på i mitt liv. Jag ger filmen 5 av 5 i betyg.

 

Text av
Abdullah Asif Phanivong,
Minibladets redaktion
på Lindängeskolan i Malmö